divider
divider
divider
divider
Želite biti seznjanjeni z aktualnimi novicami?
Prijavite se na e-novice!
E-naslov:
Prijava na e-novice

Brezplačne pomoči in podpore

Spoštovani!

Oktobra 2010 je v Pokrajinski in študijski knjižnici v Murski Soboti potekalo strokovno srečanje z naslovom Brezplačne pomoči in podpore za prebivalce pomurske regije. Ob tej priložnosti so Tanja Vilič KlenovšeK (Andragoki center Slovenije), Jože Turkl (Zveza svobodnih sindikatov Slovenije) in Alojz Sraka (ISIO svetovalno središče Murska Sobota) predstavili idejo, da bi na enem mestu zbrali in predstavili organizacije, ki v Pomurju ponujajo brezplačno pomoč.

V ISIO svetovalnem središču Murska Sobota smo se kasneje v ta nem povezali z Informacijsko točko Evropske komisije Europe Direct Murska Sobota, ki deluje v okviru Zavoda PIP. Z vodjo točke Dejanom Bogdanom smo se dogovorili, da v okviru partnerskega projekta vzpostavimo posebno spletno stran, na kateri bi zbrali vse tovrstne, za prebivalce regije še kako pomembne infomacije.

Za dostop do spletne strani "Brezplačne pomoči in podpore" kliknite TUKAJ!

Pregled možnosti učenja in izobraževanja odraslih v Pomurski regiji

V svetovalnem središču Murska Sobota vsako leto pripravljamo Pregled možnosti učenja in izobraževanja odraslih v Pomurski regiji po posameznih izobraževalni sezonah. Pregled programov omogoča predstavitev možnosti pridobitve izobrazbe, prekvalifikacij in novih znanj vsem zainteresiranim strankam, ki po tovrstnih informacijah povprašujejo:

Pregled možnosti učenja in izobraževanja odraslih v Pomurski regiji v izobraževalni sezoni 2010/2011

Pregled možnosti učenja in izobraževanja odraslih v Pomurski regiji v izobraževalni sezoni 2011/2012