divider
divider
divider
divider
Želite biti seznjanjeni z aktualnimi novicami?
Prijavite se na e-novice!
E-naslov:
Prijava na e-novice

Novice

Moravske Toplice, 9. 5. 2016
Vabljeni na prireditve TVU območnega koordinatorja RA Sinergija in partnerjev, ki se bodo odvijale v okviru Tedna vseživljenjskega učenja (TVU) 2016.

Teden vseživljenjskega učenja (TVU) je najvidnejša promocijska kampanija na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajujejo na Andragoškem centru Slovenije in ga prirejajo v sodelovanju z različnimi ustanovami, skupinami in posamezniki po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjajo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja - v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. 

Razvojna agencija Sinergija je tudi letos območni koordinator TVU in tako skupaj s svojimi partnerji izvaja oziroma koordinira različne prireditve v Pomurju. 

Tako vas vljudno vabimo na prireditve, katere se bodo odvijale v okviru Tedna vseživljenjskega učenja 2016, to je v terminu od 13.5 - 30.6.2016. Seznam prireditev območnega koordinatorja Razvojne agencije Sinergija najdete v naslednji prilogi.

Seznam vseh prireditev TVU v Sloveniji najdete na spletni strani Tedna vseživljenjskega učenja!

Veselimo se vaše udeležbe in vas lepo pozdravljamo.